Skip to content

Σήμερα στις 15:00! Όλοι μιλάνε για το AI! Πώς όμως μπορείς να έχεις πραγματικά αποτελέσματα;

Ανάλυση Ασφαλιστικών Αναγκών με Τεχνητή Νοημοσύνη

Σε 10 Μόνο Λεπτά με 10 Ερωτήσεις

Όλοι στην ασφαλιστική αγορά μιλάνε για AI και τεχνητή νοημοσύνη, σωστά…; Και λένε ότι μπορεί να σε βοηθήσει… αλλά εκτός από το να κάνεις κάποιες ερωτήσεις στο ChatGPT και να “παίζεις” μαζί του, έχεις δει πραγματικά αποτελέσματα; Αν όχι, πρέπει να έρθεις σε αυτήν την ψηφιακή παρουσίαση! (διάβασε το μέχρι το τέλος) 

Θα σου δείξουμε πώς μπορείς με ένα μόνο λογισμικό που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη να είναι σαν να έχεις ένα υπερόπλο που θα κάνει τους πελάτες σου να εντυπωσιαστούν και τους ανταγωνιστές σου να αναρωτιούνται πώς το κάνεις και είσαι χρόνια μπροστά από την εποχή σου… Θα έχεις “μία δωρεάν γραμματέα” που θα σου θυμίζει όλα όσα πρέπει να κάνεις κάθε μέρα και δεν θα ξεχνάς τίποτα και δεν θα χάνεις ούτε μία πωλησιακή ευκαιρία. Θα σου αναλύει χωρίς πραγματικά να κάνεις τίποτα όλα τα στατιστικά επιτυχίας σου αυτόματα και θα σου δείχνει πώς να πετυχαίνεις τον παραγωγικό στόχο σου κάθε μήνα χωρίς καμία απόκλιση. Θα σου θυμίζει ανανεώσεις… πωλησιακές ευκαιρίες… κινήσεις δημοσίων σχέσεων… γενέθλια και γιορτές… και πολλά άλλα!!! 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ FREE WEBINAR

Σε λίγο καιρό θα σου μιλάει κιόλας…εδώ θα εντυπωσιαστείς σίγουρα…! Μια αποκάλυψη που θα αποτελέσει παγκόσμια καινοτομία! Θα έχεις μία ανάλυση αναγκών που θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και θα μπορείς να συμβουλεύεις επιστημονικά τον πελάτη σε 10 λεπτά …και θα κλείνει πολύ πιο εύκολα με μία νέα μεθοδολογία που θα παρουσιάσουμε στο συνέδριο και θα σου δίνουν από μόνοι τους συστάσεις να το κάνεις και στους φίλους τους… Και σε λίγο δεν θα χρειάζεται καν να πας στο πρώτο ραντεβού… και εδώ θα εντυπωσιαστείς… θα πηγαίνεις μόνο για το κλείσιμο του συμβολαίου… Αυτό δεν θες να το χάσεις με τίποτα..! 

Θα έχεις εργαλεία μεμονωμένα αν θες να κάνεις συνταξιοδοτικό σχεδιασμό, σχεδιασμό σπουδών, ανάλυση ποσού ασφάλεια ζωής και μόνιμη ολική ανικανότητα αλλά και εργαλείο επενδυτικού προφίλ πελάτη… Και όλα αυτά σε μία μόνο εφαρμογή που μπορείς εσύ να διαλέξεις πώς θα την χτίσεις… Και αν είχες δει καμία παλιότερη έκδοση…τώρα έχει τρομερά νέα εργαλεία…και θα κοινοποιήσουμε ακόμα περισσότερα…ε μην τα γράψουμε όλα εδώ! 

Αλλά θα μοιραστούμε και ιδέες πραγματικά καινοτόμες πώς να βρεις εκατοντάδες νέους πελάτες, πώς να τους προσεγγίσεις διαφορετικά, πώς σχεδόν να μην έχεις αντιρρήσεις και πώς να κλείσεις τις δουλειές γνωρίζοντας πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. 

Υπόσχεση! Ο μελλοντικός σου σούπερ πετυχημένος εαυτός θα σε ευχαριστήσει που επέλεξες να έρθεις σε αυτήν την παρουσίαση… Κάνε εγγραφή στο link και σε περιμένουμε με μεγάλη χαρά να μοιραστούμε ιδέες πώς να αυξήσουμε κατακόρυφα την παραγωγικότητά σου αλλά και όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην κοινωνία!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ FREE WEBINAR

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *