Skip to content

Μία σπουδαία ενέργεια εξωστρέφειας από την Groupama .. αυτήν την Κυριακή στα περίπτερα

Ο λόγος για τη γνωστή σειρά comic “Η Ιστορία της Ασφάλισης” η οποία γίνεται πλέον βιβλίο και θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά σε 70.000 αντίτυπα αυτή την Κυριακή 15 Μαΐου στα περίπτερα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία κατά τη γνώμη μας αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα Facebook Marketing, από Ασφαλιστική εταιρεία.

Το δοκιμασμένο λοιπόν εγχείρημα, βγαίνει πλέον και στο ευρύ κοινό με ευρεία διανομή και με τρόπο προσιτό σε όλα τα αναγνωστικά κοινά.

Αναφορές του Underwriter σε επεισόδια της καμπάνιας θα βρείτε εδώ: 1, 2, 3

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας.

Μια εικονογραφημένη ιστορική αναδρομή από την Groupama Ασφαλιστική

Έπειτα από τα πολύ θετικά σχόλια που αποκόμισε η ομώνυμη εφαρμογή στη σελίδα Facebook της Groupama Ασφαλιστικής, η «Ιστορία της Ασφάλισης» θα διανεμηθεί στο ευρύ κοινό μέσω ενός καλοσχεδιασμένου μίνι βιβλίου comic.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά σε 70.000 αντίτυπα αυτή την Κυριακή 15 Μαΐου, στα ένθετα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Μην το χάσετε!

Σκοπός του έργου είναι να παρουσιάζει την ιστορική εξέλιξη του θεσμού της Ασφάλισης, στην οποία άλλη μια φορά έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο ελληνικός πολιτισμός, δείχνοντας ότι η ασφάλιση ακολουθεί σχεδόν κάθε νέα κατάκτηση του ανθρώπου που συνεπάγεται κινδύνους, από το εμπόριο δια θαλάσσης και ξηράς, μέχρι την χρήση αυτοκινήτων.

Η μορφή των comics καθιστά την σύντομη αυτή ιστορική αναδρομή πιο ευχάριστη και ελκυστική για όλα τα αναγνωστικά κοινά.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *