Skip to content

ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική & Vivian Lab: Ευκολότερη πρόσβαση γυναικών σε υπηρεσίες υγείας

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και το Vivian Lab ανακοίνωσαν κοινή δράση ώστε να βοηθήσουν χιλιάδες γυναίκες να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας όπου κι αν βρίσκονται.

Η Κλινική ΡΕΑ, αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη Μαιευτική Γυναικολογία και κέντρο των επιστημονικών εξελίξεων και καινοτομιών. Με αυτήν τη συνεργασία, κορυφαίοι ιατροί της Κλινικής Ρέα γίνονται πλέον προσβάσιμοι και με βιντεοκλήση μέσα από την πλατφόρμα του Vivian Lab, επιτρέποντας πλέον σε κάθε γυναίκα, όπου κι αν βρίσκεται, να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και τηλεϊατρικης, χωρίς να μετακινηθεί. Πλέον, μπορεί η ενδιαφερόμενη να συμβουλευθεί καταξιωμένους ιατρούς της Κλινικής ΡΕΑ εξ αποστάσεως και, στη συνέχεια, να προχωρήσει σε θεραπείες δια ζώσης.

“Στην Κλινική ΡΕΑ, οδηγούμε πάντα τις νέες εξελίξεις και τις καινοτομίες προκειμένου να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς μας. Η συνεργασία μας με το Vivian Lab, δίνει την δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να έχουν πρόσβαση σε καινοτόμες υπηρεσίες υγείας από την κορυφαία ομάδα ιατρών της Κλινικής ΡΕΑ όπου και αν βρίσκονται.” δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Κλινικής ΡΕΑ κυρία Ευγενία Κουράκου.

Το Vivian Lab, είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα τηλεϊατρικής αποκλειστικά για τη γυναικεία υγεία. Έχοντας την υποστήριξη από ένα διακεκριμένο επιστημονικό board με κορυφαίους Καθηγητές ιατρικής από Ελλάδα & Αμερική, και με πάνω από 37,000 χιλιάδες γυναίκες από Ελλάδα και εξωτερικό, επιτρέπει σε μια γυναίκα να βρει ειδικούς όπως Γυναικολόγους, Μαίες, ειδικούς για την εμμηνόπαυση, ειδικούς για την ενδομητρίωση, Ψυχολόγους, sex coaches, Διατροφολόγους, ειδικούς για γονιμότητα, Φυσιοθεραπευτές πυελικού εδάφους, ειδικούς Αισθητικής Γυναικολογίας, Πλαστικούς Χειρουργούς, Παιδιάτρους, κ.α. και να κάνει συνεδρίες μαζί τους με βιντεοκλήση ή με μηνύματα (ακόμα και ανώνυμα). Έτσι μια γυναίκα μπορεί να έχει πρόσβαση σε έγκυρες και εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, χωρίς πολύωρες αναμονές και χωρίς να πρέπει να μετακινηθεί.

“Το όραμα του Vivian Lab για αναβάθμιση της φροντίδας υγείας κάθε γυναίκας και νέας κοπέλας, ταιρίαζει απόλυτα με όσα πρεσβεύει η Κλινική Ρέα, με τις δράσεις, την καινοτομία και το κορυφαίο ιατρικό δυναμικό της”, δήλωσε η Έλενα Σκούρα, Υπεύθυνη Στρατηγικής του Vivian Lab.

Το σώμα μιας γυναίκας αλλάζει ριζικά σε όλα τα στάδια της ζωής της από την εφηβεία ως την εμμηνόπαυση. Συχνά, ως νέες γυναίκες, μπορεί να ντρεπόμαστε να συζητήσουμε από κοντά κάποια ευαίσθητα θέματα και να καταφεύγουμε σε αναξιόπιστες online αναζητήσεις. Μπορεί να μην ξέρουμε πού να βρούμε ειδικούς με εμπειρία στο πρόβλημά μας ή απλά να μην έχουμε πρόσβαση στους κατάλληλους ειδικούς εκεί που μένουμε. Αργότερα στη ζωή μας, μπορεί να θέλουμε μια δεύτερη και τρίτη γνώμη πριν αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε, χωρίς όμως να μετακινηθούμε ή να περιμένουμε στις αναμονές των ιατρείων. Άλλες φορές μπορεί να έχουμε ανάγκη να μιλήσουμε σε κάποιον ειδικό άμεσα, πχ αργά το βράδυ όταν θηλάζουμε και ψάχνουμε μια μαία ή όταν έχουμε προβλήματα με τα παιδιά. Άρα η ανάγκη για εύκολη και άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες γυναικείας υγείας είναι τεράστια! Και αυτό ακριβώς προσφέρει το Vivian Lab με τη συνεργασία της Κλινικής ΡΕΑ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *