Skip to content

Εκδηλώσεις βραβεύσεων Διεύθυνσης Δημήτρη Αναστασίου – Διακρίσεις, επιδόσεις, πρωτοπορία

Με τρεις εκδηλώσεις βραβεύσεων σε Χανιά, Λαύριο και Θεσσαλονίκη, η Διεύθυνση Δημήτρη Αναστασίου της Εθνικής Ασφαλιστικής τίμησε τους συνεργάτες της για τις πρωταγωνιστικές τους επιδόσεις κατά το 2023. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν όλους τους κλάδους ασφαλιστικής δραστηριότητας, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη χρονιά τις αξίες που διαχρονικά η Διεύθυνση καλλιεργεί και εφαρμόζει στην πράξη με μετρήσιμα αποτελέσματα.

«Οι διακρίσεις που ανήκουν στους Συντονιστές και στους Συνεργάτες δημιουργούν αισιοδοξία για τις προοπτικές του 2024 και ενισχύουν την δυναμική της μεγάλης ασφαλιστικής ομάδας που αποτελεί τη Διεύθυνση μας. Πρωτοπορούμε, εφαρμόζουμε στο έπακρο την τεχνολογία, καινοτομούμε και εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς», αναφέρει ο κ. Δημήτρης Αναστασίου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων βραβεύσεων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε από τα Χανιά στις 22/02, όπου και ταξίδεψε ο κ. Αναστασίου προκειμένου να βραβεύσει ο ίδιος τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Στ. Δερμιτζάκη και τους διακριθέντες συνεργάτες του. Την εκδήλωση τίμησε, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής Αναλήψεων Κλάδου Ζωής κ. Δ. Παπαχρήστου και ο Προϊστάμενος του Υποκαταστήματος Χανίων κ. Α. Γιαννακάκης.

Στις 04/03 ακολούθησε η εκδήλωση βραβεύσεων στο Λαύριο, όπου ο κ. Αναστασίου μαζί με τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Στ. Δερμιτζάκη, τίμησαν την Συντονίστρια κυρία Φ. Μουλαϊδου για τις συνολικές επιδόσεις της ομάδας της.

Η τρίτη εκδήλωση βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε στις 12/04 στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και η έδρα της Διεύθυνσης. Εκεί, βραβεύθηκαν οι συνεργάτες της Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας που διακρίθηκαν. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη της Εταιρίας και συγκεκριμένα οι κκ. Αχ. Σδράκας (Γενικός Διευθυντής), Δ. Παπαχρήστου (Διευθυντής Αναλήψεων Κλάδου Ζωής). Γ. Νικολόπουλος (Διευθυντής Αποζημιώσεων Κλάδου Ζωής), Γ. Χατζηκωνσταντίνου (Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων), οι RM Βόρειας & Νότιας Ελλάδας κκ. Λ. Γιουρτσίδης και Ε. Κόκκινος, και η Προϊσταμένη του Κεντρικού Διοικητικού Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης κα Τ. Βαχαρακίδου.

Ευκαιρίας δοθείσης, πραγματοποιήθηκαν την ίδια και την προηγούμενη μέρα συναντήσεις μεταξύ όλων των συνεργατών της Διεύθυνσης και των στελεχών της Εταιρείας στις οποίες έγιναν εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με τα προϊόντα της Εταιρείας, την ψηφιακή της εξέλιξη, αλλά και την καθημερινή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Αναστασίου έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Συντονιστές της Διεύθυνσης που σηκώνουν το βάρος της καθημερινότητας των Συνεργατών και κάθε χρόνο βελτιώνουν τα αποτελέσματά τους. Συγκεκριμένα, η μεγάλη γεωγραφική και πληθυσμιακή έκταση της Διεύθυνσης στηρίζεται άοκνα από τους Συντονιστές:

Αναπληρωτές Διευθυντές

Δερμιτζάκης Στέλιος – Χανιά, Λαύριο

Καραμούζης Γιάννης – Περιστέρι, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα

Μιχαηλίδης Άρης – Θεσ/νίκη, Βόλος, Κατερίνη

Ομαδάρχες

Δρένος Διονύσης– Θεσ/νίκη

Καρακώστα Αριστέα– Θεσ/νίκη, Βόλος

Μουλαϊδου Φωτεινή – Λαύριο

Ροκαδάκης Γιώργος – Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα

Τεκερλέκη Στέλλα – Θεσ/νίκη, Κιλκίς, Σέρρες

Τζαβέλλας Νεκτάριος– Θεσ/νίκη

Κλείνοντας, ο κ. Αναστασίου ανακοίνωσε τις θέσεις της Διεύθυνσης Πανελλαδικά στην Εταιρία για το 2023, συνεχάρη όλους τους διακριθέντες και ευχαρίστησε το Διοικητικό Προσωπικό της Εταιρίας που ανταποκρίνεται καθημερινά στις ανάγκες του παραγωγικού Δικτύου, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε γεύμα σε γιορτινό κλίμα, αφού τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς – αλλά και της νέας που ήδη βρίσκεται στο 2ο τρίμηνο -, προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερες ποιοτικές και ποσοτικές επιτυχίες για τη Διεύθυνση.

Ακολουθεί ο αναλυτικός πίνακας των βραβευθέντων της Διεύθυνσης Δημήτρη Αναστασίου για το 2023:

Νέα Καθαρή Παραγωγή – ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2023:

1η σε ΝΚΠ ΠΥΡΟΣ

2η σε ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ

2η σε ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

4η σε ΝΚΠ ΖΩΗΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ >90%

Στην κεντρική φωτογραφία Συντονιστές και Καλεσμένοι

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *