Skip to content

Βρες τον Ασφαλιστή σου: Το πρώτο marketplace για ασφαλιστές

Οι απαιτήσεις των καταναλωτών αλλάζουν, ενώ η αγορά των συμβολαίων ασφάλειας γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική. Πολλά είναι τα διαθέσιμα πακέτα ασφάλειας, διαφορετικές και οι τιμές και παροχές, ενώ οι καταναλωτές θέλουν να γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες για το πακέτο που θα επιλέξουν, χωρίς εκπλήξεις.

Για τον επιχειρηματία ασφαλιστή που θέλει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις αλλαγές, που αναζητά νέους πελάτες και επιδιώκει να διευρύνει το δίκτυό του, υπάρχει σήμερα ένα εργαλείο που μπορεί να τον βοηθήσει να αναβαθμίσει την επαγγελματική του πορεία.

Είναι το “Βρες τον Ασφαλιστή σου”. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που ήρθε για να συγκεντρώσει ασφαλιστές από όλη την Ελλάδα, ώστε στη συνέχεια οι καταναλωτές να μπορούν ευκολότερα να βρουν τον ασφαλιστή που τους ταιριάζει.

Βρες τον Ασφαλιστή σου: Το πρώτο marketplace για ασφαλιστές

Η υπηρεσία Βρες τον Ασφαλιστή σου

Το insurancemarket, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών, υπηρεσιών ενέργειας και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, με πάνω από 6.000.000 χρήστες  και 550.000 συμβόλαια ετησίως, προσφέρει τώρα έναν καινοτόμο τρόπο ασφάλισης της υγείας, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την αγοραστική εμπειρία των πελατών του, αλλά και των 450 συνεργατών.

Σε συνεργασία με έμπειρους ασφαλιστές, το insurancemarket με το Βρες τον Ασφαλιστή σου ήρθε για να διευκολύνει την επιλογή πιστοποιημένου ασφαλιστή.
Η υπηρεσία Βρες τον Ασφαλιστή σου συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και την προσβασιμότητα του online με την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Και αυτό είναι σημαντικό, καθώς κάποια είδη ασφάλισης απαιτούν τη συμβολή ειδικού, που θα αναλύσει τις ανάγκες του καταναλωτή και θα προτείνει ένα πρόγραμμα ασφάλισης βάσει των αναγκών, του τρόπου ζωής και των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία

Η λειτουργία είναι απλή. Μέσα από το insurancemarket o χρήστης επιλέγει την υπηρεσία “Βρες Ασφαλιστή” και το είδος της ασφάλισης που τον ενδιαφέρει, όπως ασφάλεια υγείας, ζωής, ταξιδιωτική ασφάλιση, ομαδική, συνταξιοδοτικά προγράμματα κ.α. Στη συνέχεια, βλέπει αποτελέσματα από ασφαλιστές που πληρούν τα κριτήρια επιλογής του. Μπορεί να επιλέξει τον ασφαλιστή που θέλει, κλείνοντας ραντεβού μαζί του, για να συζητήσει το πακέτο ασφάλειας και να βρει αυτό που του ταιριάζει.

Online προφίλ για κάθε ασφαλιστή 

Κάθε συνεργαζόμενος ασφαλιστής μπορεί να έχει τη δική του προσωποποιημένη σελίδα στο insurancemarket. Με τις πληροφορίες που παρέχει, μπορεί να διευκολύνει τον καταναλωτή στην επιλογή του. Μερικές από τις πληροφορίες που μπορεί να προβάλει στο προφίλ του είναι:

– Χρόνια εμπειρίας

– Περιοχή και διαθέσιμοι τρόποι ραντεβού (στο γραφείο, στο χώρο του πελάτη ή με βιντεοκλήση) 

– Σύντομο βιογραφικό 

– Συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες

– Πληροφορίες ασφαλιστικού γραφείου 

– Εμπειρία και κλάδους ασφάλισης 

– Σπουδές και κατάρτιση 
– Αξιολογήσεις και βαθμολογία μέσα από συγκεκριμένα κριτήρια του insurancemarket και των πελατών του. 

Οι συνεργάτες του insurance pro έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Βρες τον Ασφαλιστή σου και μέσω της υπηρεσίας μπορούν να προσελκύσουν δυνητικούς πελάτες που ενδιαφέρονται να ασφαλιστούν.

Το insurance pro είναι μία υπηρεσία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που δημιουργήθηκε από το insurancemarket, με στόχο να δώσει στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες, ώστε να εκσυγχρονίσει τη δουλειά του, να ψηφιοποιήσει τις διαδικασίες του και να γίνει πιο ανταγωνιστικός και αποτελεσματικός. 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *