Skip to content

Φτιάξτε τη δική σας πλατφόρμα on line πώλησης!

Όσοι έχετε ατομική, μικρή ή μικρομεσαία επιχείρηση και θέλετε να την αναβαθμίσετε προσφέροντας στους πελάτες σας την δυνατότητα να αγοράζουν τα προϊόντας σας online, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop, γρήγορα και εύκολα, χρησιμοποιώντας μια καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιούργησε και διαθέτει η Εθνική Τράπεζα. Μέσω της πλατφόρμας αυτής θα παρέχεται στους πελάτες σας η δυνατότητα να αγοράζουν τα προϊόντα σας με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Μιλάμε για το e-Simplify Store, ηλεκτρονική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να προωθείτε γρήγορα και εύκολα ένα ή περισσότερα προϊόντα σε ένα προσαρμοσμένο ανάλογα με τις ανάγκες και το προσωπικό σας γούστο, κατάστημα  on line πωλήσεων. (e-shop).

Οι αιτήσεις που θα λαμβάνετε θα εμφανίζονται όλες σε ένα παράθυρο. Εκεί, κάνοντας κλικ στην κάθε μία, θα μπορείτε να δείτε το περιεχόμενό τους και να τις προωθήσετε ανάλογα. Θα μπορείτε επίσης να προωθείτε τα προϊόντα σας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media), καθώς και να επιλέγετε τους τρόπους αποστολής-παραλαβής των συμβολαίων, διαλέγοντας εσείς την ώρα και τη μέρα που θα είναι έτοιμα για παραλαβή. Με τον αποστολέα των αιτήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω μέηλ.  Η πρόσβαση στο e-shop είναι εφικτή και μέσω κινητού τηλεφώνου.

Αν χρειαστεί να διακόψετε ένα προϊόν ή να προσθέσετε ένα καινούργιο μπορείτε να το κάνετε μόνος σας, και γενικότερα, όποια ανάγκη και αν προκύψει για τη λειτουργία του online καταστήματός σας,
σας δίνεται η δυνατότητα να τη διαχειριστείτε.
Για παράδειγμα, θα μπορείτε να αποστέλετε εναλλακτικές/συμπληρωματικές προτάσεις στον πελάτη σας βάσει των επιλογών αγοράς/ενδιαφέροντος του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα διαθέτει και πλήκτρο για  απευθείας αγορά.

Εξίσου σημαντικό, μπορείτε να διαχειριστείτε και να ρυθμίσετε όπως επιθυμείτε το branding και τις πληροφορίες της επιχείρησής σας σε όλα τα σημεία στα οποία εμφανίζονται, όπως στα ηλεκτρονικά τιμολόγια, στην απόδειξη πελατών και στο ίδιο το e-shop. Διαμορφώνετε εσείς την αισθητική του καταστήματος, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων θεμάτων, καθώς και δειγμάτων αρχικής σελίδας και μηνυμάτων με δυνατότητα προσαρμογής.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε μια εικόνα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως λογότυπο της εταιρείας σας, καθώς και να διαλέξετε ένα χαρακτηριστικό χρώμα για να τονίσετε την εταιρική σας ταυτότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 95 03 600 ή στείλτε  e-mail στο [email protected]

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *