Skip to content

Υπενθύμιση – Έναρξη Σεμιναρίου ΕΙΑΣ

EIAS CERTIFIED SPECIALIST «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων»

Το σεμινάριο “EIAS CERTIFIED SPECIALIST” με θέμα «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων» είναι διάρκειας είκοσι πέντε (25) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

· Παρασκευή 27 Μαΐου: 09.00 – 15.45

· Τρίτη 31 Μαΐου: 15.45 – 20.45

· Πέμπτη 2 Ιουνίου: 16.00 – 20.15

· Τρίτη 7 Ιουνίου: 15.45 – 20.45

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Γιώργος Σπαντιδάκης, Διευθυντής Αποζημιώσεων Γενικών Ασφαλίσεων/Non-Life Claims Manager της Interamerican.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου αυτού αποτελεί το πρώτο και υποχρεωτικό βήμα προς απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου EIAS CERTIFIED SPECIALIST σε μία από τις ασφαλιστικές εξειδικεύσεις έξι Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων που θα ακολουθήσουν σταδιακά. Ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να συμμετάσχει σε ένα (ή περισσότερα) από τα τεχνικά ασφαλιστικά σεμινάρια Γενικών Ασφαλίσεων που θα επιλέξει, ώστε να αποκτήσει το αντίστοιχο Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης.

Βεβαίως, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει αυτοτελώς μόνο αυτό το σεμινάριο, χωρίς υποχρέωση να συνεχίσει στα επόμενα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης ύστερα από σύντομη εξεταστική διαδικασία.

Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:

· 280€ για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ. και

· 310€ για τα μη μέλη.

Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το σεμινάριο, το κόστος διαμορφώνεται σε 250€ για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 280€ για τις εταιρίες-μη μέλη του ΕΙΑΣ. Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.

 

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *