Skip to content

Το Zoom απολύει το 15% του προσωπικού του/ Ποιοι είναι πιθανότερο να διαγνωσθούν με ψυχική διαταραχή/ Τα 4 πλεονεκτήματα των εσωστρεφών εργαζομένων

Το Zoom απολύει το 15% του προσωπικού του

Η εταιρεία ομαδικών βιντεοδιασκέψεων Zoom Video Communications, που έγινε δημοφιλέστατη παγκοσμίως εν μέσω πανδημίας και λοκντάουν, καθώς «τρύπωσε» στα σπίτια των πάντων επιτρέποντας την τηλεργασία, την τηλεκπαίδευση και εν γένει τη μαζική τηλε-συνεργασία, ανακοίνωσε ότι απολύει 1.300 εργαζομένους της ή το 15% περίπου του προσωπικού της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Φτώχεια, ανεργία και έλλειψη μόρφωσης αυξάνουν την πιθανότητα ψυχικής διαταραχής

Οι άνθρωποι με χαμηλά εισοδήματα, έλλειψη απασχόλησης και χαμηλό μορφωτικό επίπεδο είναι πολύ πιθανότερο να διαγνωσθούν με ψυχική διαταραχή κάποια στιγμή στη ζωή τους, σε σχέση με τους πιο πλούσιους, εργαζόμενους και μορφωμένους, δείχνει μια νέα φινλανδική επιστημονική μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Επιχειρήσεις: Τα 4 πλεονεκτήματα των εσωστρεφών εργαζομένων

Οι περισσότερες εταιρείες, στην αναζήτησή τους για κορυφαία ταλέντα, τείνουν να αναζητούν άτομα ομιλητικά και εξωστρεφή. Όμως, όπως αναφέρει σε άρθρο της στο CNBC η νευροεπιστήμονας Friederike Fabritius, οι εσωστρεφείς άνθρωποι διαθέτουν επίσης ταλέντα και πλεονεκτήματα τα οποία οι επιχειρήσεις δεν πρέπει να παραβλέπουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *