Skip to content

Τεχνητή Νοημοσύνη για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές

Webinar με ελεύθερη συμμετοχή αύριο Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 16:00 – 19:00

Μια μοναδική ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της τεχνητής νοημοσύνης θα έχουν όσοι παρακολουθήσουν αύριο το δωρεάν ψηφιακό συνέδριο “AI για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές – Πρακτικές και Εύκολες χρήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης” που πραγματοποιεί η IFA Academy.

Ποια από τα εκατοντάδες δωρεάν ή χαμηλού κόστους software που έχουν βγεί στην αγορά μπορούν να είναι πραγματικά χρήσιμα στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, μπορούν να του αυξήσουν την παραγωγικότητα και να του κερδίσουν απίστευτο χρόνο;

Ποια δωρεάν εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης είναι καλύτερη και από το ChatGPT και το Google Search και μπορεί να τον βοηθήσει απίστευτα στην καθημερινή του ζωή;

Στο συνέδριο του IFAAcademy “Adapt And Fly v2.0” στις 8 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί πολύμηνη έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας δοκιμάστηκαν εκατοντάδες software που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη και θα παρουσιαστούν ποια πραγματικά είναι χρήσιμα ώστε να γλιτώσετε άπειρο χρόνο και κόστος δοκιμών…

Πολλά είναι τα εντυπωσιακά αλλά πολύ λιγότερα αυτά που μπορούν να σας φέρουν πραγματικά αποτελέσματα και αξίζει να τα βάλετε στην καθημερινή σας επαγγελματική και όχι μόνο ζωή…

To Συνέδριο εξηγεί με απλό, πρακτικό και εύκολο τρόπο, πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη στην  επαγγελματική σας καθημερινότητα. Χωρίς θεωρίες, μόνο πρακτικές και εύκολες στην εφαρμογή λύσεις (οι περισσότερες χωρίς κόστος) που μπορούν να αλλάξουν την επαγγελματική σας ζωή για πάντα. 

Δωρεάν Εγγραφή Εδώ

Συγκεκριμένα:

  • Εξεύρεση πελατών με ΑΙ! Βρείτε περισσότερους πελάτες από όσους μπορείτε να διαχειριστείτε και διώξτε το Νο1 καθημερινό σας άγχος! Θα εκπλαγείτε με τις νέες δυνατότητες που μας δίνει το AI!
  • ΑΙ και Διαχείριση χρόνου! Κερδίστε μια μέρα της εβδομάδας με ΑΙ : Μάθετε πρακτικούς & εύκολους τρόπους χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινή σας εργασία, από τη διαχείριση emails και βαρετών εργασιών μέχρι και το προσωπικό σας branding & marketing και γλιτώστε άπειρο χρόνο!!
  • Φτιάξτε το δικό σας Chat GPT! Δημιουργία Ψηφιακού Βοηθού: Μάθετε πώς να δημιουργήσετε το δικό σας ChatGPT ή AI GPT Assistant για αύξηση της παραγωγικότητας και εξοικονόμηση χρόνου. Λίγοι ξέρουν πώς να το κάνουν και είναι τόσο εύκολο..! Θα είναι σαν να έχετε μια ομάδα ακριβοπληρωμένων συμβούλων δωρεάν!
  • Όχι πια βαρετά zoom ή teams meetings! Με εξαιρετικά οικονομικό εξοπλισμό και δωρεάν software μπορείτε να ξεχωρίσετε απόλυτα στα ψηφιακά σας meetings, να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας τόσο και να τους κάνετε να μιλούν για εσάς σε άλλους πελάτες με θαυμασμό! Κάντε την φήμη σας να προηγηθεί!!!
  • Προσωποποιημένη Εμπειρία Πελάτη: Ανακαλύψτε νέους πρωτοποριακούς τρόπους για να προσφέρετε στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιώντας τεχνολογία όπως εξατομικευμένες κάρτες NFC ( θα εξηγήσουμε…) και άλλες ιδέες που θα τους αφήσουν άφωνους!
  • Φτιάξτε το δικό σας AI avatar – Κλώνο:  Πλέον μιλάει Ελληνικά και μπορεί να φτιάχνει video για εσάς όσο εσείς κάνετε πιο παραγωγικές εργασίες ή απολαμβάνετε τον καφέ σας με φίλους!
  • Νέα trends στα Social Media: Μάθετε τι αλλάζει, τα τελευταία trends του 2024 στα social media όπως στο FB – Insta – Tik – Tok & Linked in και πώς να γίνετε ένας super star που ξεχωρίζει και οι πελάτες τον αναζητούν απο μόνοι τους! Πλέον στην εποχή του AI είναι πιο εφικτό από ποτέ!
  • Ο νέος εξελιγμένος καταναλωτής: Κατανοήστε τον νέο καταναλωτή ο οποίος έχει νέα εργαλεία να ελέγχει τις πληροφορίες που του δίνουμε και μάθετε πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του με σύγχρονες στρατηγικές! 
  • Η τέχνη της παραγωγικότητας και της επίτευξης στόχων 2024! Μύθοι και αλήθειες! Όλες οι νέες επιστημονικές ανακαλύψεις που θα σας κάνουν την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας για να επιτύχετε όλους τους στόχους του 2024!

Δωρεάν Εγγραφή Εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *