Skip to content

Στα περίπτερα: Το Car Sharing έρχεται στην Ελλάδα – Νέος δρόμος για την ανθρώπινη εξέλιξη – Πού θα χτυπήσει ένα τσουνάμι στην Ελλάδα; – Υπνοτουρισμός, η νέα τάση

Αποκάλυψη: Ποιος όμιλος φέρνει το Car Sharing στην Ελλάδα;

Το Car Sharing έρχεται και στην Ελλάδα και σύντομα οι Έλληνες καταναλωτές θα μπορούν να ενοικιάζουν ένα αυτοκίνητο για λίγα λεπτά, κάποιες ώρες, ημέρες είτε για εβδομάδες!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ανακαλύφθηκε ένας νέος δρόμος για την ανθρώπινη εξέλιξη

Επιστήμονες στη Βρετανία ανακάλυψαν ότι αν και συμβαίνει σπάνια – σε ένα παιδί στα 4.000 που γεννιούνται – ένα μέρος του γενετικού κώδικα από τα μιτοχόνδρια, τις ενεργειακές “μπαταρίες” των κυττάρων μας, εισδύει στο ανθρώπινο DNA μεταβάλλοντας το σε ένα βαθμό. Η απρόσμενη ανακάλυψη ουσιαστικά φέρνει στο φως έναν νέο τρόπο που οι άνθρωποι εξελίσσονται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εάν ένα τσουνάμι χτυπήσει τις ακτές της Ελλάδας: Οι «κόκκινες» περιοχές

Για το ενδεχόμενο ενός ισχυρού σεισμού που θα προκαλέσει τσουνάμι και θα πλήξει παράκτιες περιοχές τους, προετοιμάζονται και συνεργάζονται οι χώρες της Μεσογείου. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι όλο αυτό θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Yπνοτουρισμός: Τι είναι και πού θα τον βρείτε

Η λύση των διακοπών κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι η πρώτη που έρχεται στο μυαλό κάποιου που θέλει να φτιάξει τον ύπνο του. Ωστόσο, πρόκειται για μία τάση που τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος, αφού όλο και περισσότεροι τουρίστες φτάνουν σε διάφορα ξενοδοχεία του κόσμου έχοντας μία προτεραιότητα: το να κοιμηθούν σωστά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *