Skip to content

Ο άνθρωπος πίσω από τα deals του CVC στην Ελλάδα/ Πότε θα κάνουμε το εμβόλιο κορωνοϊού και στα φαρμακεία/ Τέλος στην παρακράτηση κυριότητας οχημάτων με λίγα κλικ

Άλεξ Φωτακίδης: Ο άνθρωπος πίσω από τα deals του CVC στην Ελλάδα

Ένα πρόσωπο που σχετίζεται άμεσα με τις τοποθετήσεις του αμερικανικού fund, CVC Capital Partners, στην Ελλάδα είναι ο Άλεξ Φωτακίδης. To CVC που έχει κάνει επενδύσεις σε διαφορετικούς τομείς μεταξύ αυτών η ΔΕΗ, ο όμιλος Vivartia στον κλάδο τροφίμων και ποτών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πότε θα κάνουμε το εμβόλιο κορωνοϊού και στα φαρμακεία – Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας

Στη «διάνοιξη» ενός επιπλέον εμβολιαστικού καναλιού για την προστασία των πολιτών έναντι του κορωνοϊού προχωρά το υπουργείο Υγείας. Έτσι, μετά τις δομές του συστήματος δημόσιας υγείας όπου διενεργούνται από την περίοδο της πανδημίας οι εμβολιασμοί για τη λοίμωξη covid, στην πρώτη γραμμή άμυνας έναντι του κορωνοϊού μπαίνουν και τα περίπου 10.500 φαρμακεία της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τέλος η ταλαιπωρία: Άρση παρακράτησης κυριότητας οχημάτων με λίγα κλικ

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων ιδιοκτητών οχημάτων που είχαν αποκτήσει κάποιο αυτοκίνητο ή δίκυκλο με δάνειο ή γραμμάτια με παρακράτηση κυριότητας και το κατάστημα που το απέκτησαν είχε κλείσει, βάζουν τα συναρμόδια Υπουργεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *