Skip to content

Ορίζων Ασφαλιστική: Φερέγγυα και Διαχρονική, με εξειδίκευση στις Ασφαλίσεις Πυρός

οριζον1

Στην ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, από το 1964, διασφαλίζουμε τους ασφαλισμένους μας για τα απρόοπτα γεγονότα της ζωής και είμαστε δίπλα τους για να αντιμετωπίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Το ήθος η συνέπεια και η εντιμότητα είναι οι αρχές πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε ο χαρακτήρας της εταιρείας από την  ίδρυσή της. Αυτή είναι η αιτία για την οποία παίρνουμε τις αποφάσεις μας με επίκεντρο τους πελάτες μας και όχι το βραχυπρόθεσμο κέρδος, με στόχο μακροχρόνιες σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης.

Η Εταιρεία από ιδρύσεως της εξειδικεύεται στις ασφαλίσεις περιουσίας, καθώς έχει στο ενεργητικό της την ασφάλιση ορισμένων από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους της χώρας.

Μέσω στρατηγικών αντασφαλιστικών συνεργασιών με ανωτάτου διαβάθμισης οργανισμούς, διαθέτει υψηλό capacity, μεγάλη γκάμα προγραμμάτων, ανταγωνιστικό κόστος αλλά πάνω από όλα την τεχνογνωσία και ευελιξία στη διαχείριση κάθε μεμονωμένου κινδύνου σαν να είναι μοναδικός.

Στις ασφαλίσεις περιουσίας, η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εξειδικεύεται σε Tailor Made προγράμματα που προστατεύουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, το περιεχόμενο, τα εμπορεύματα και τον μηχανολογικό εξοπλισμό κάθε επιχειρήσεως, προσφέροντας κάλυψη για σημαντικούς κινδύνους όπως σεισμός, πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, κακόβουλες πράξεις, κλοπή, απώλεια κερδών κλπ.

Η Εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε τα νέα προγράμματα της για ασφαλίσεις κατοικίας και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που συγκαταλέγονται στα πιο ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά της αγοράς, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών.

οριζον2

Σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ουσιαστική προστασία, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουν τα νέα προγράμματα κατοικίας της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ασφαλιστικές τους ανάγκες. Τα  νέα προγράμματα Blue Home, Dream Home, Gold Class & Ασφάλιση κατοικίας σε Α’ κίνδυνο, χαρακτηρίζονται από το πλήθος και τη χρησιμότητα των καλύψεων που παρέχουν, αλλά και από τις τιμές των ασφαλίστρων τους που είναι από τις ανταγωνιστικότερες στην αγορά.

Blue Home

Είναι ένα νέο πρόγραμμα, για κατοικίες ενυπόθηκες και μη, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε είδους δανειακή σύμβαση και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό τόσο σε επίπεδο καλύψεων όσο και σε ασφάλιστρα.

Αναλυτικά:

Πυρκαγιά-Κεραυνός, Πυρκαγιά από δάσος, Ζημιές από καπνό, Ζημιές κατά την πυρόσβεση, Ευρεία έκρηξη, Πτώση αεροσκαφών, Πρόσκρουση οχημάτων, Τρομοκρατικές ενέργειες, Πολιτικές ταραχές, στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες, Κακόβουλες ενέργειες, Ζημιές στο κτίριο από προσπάθεια κλοπής, Σεισμός.

Ασφάλιστρο ετήσιο ολικό 1,19%ο

Dream Home

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν πληρέστερη προστασία.

Περιλαμβάνει βασικό πακέτο 29 καλύψεων για ζημιές σε κτίριο και περιεχόμενο, με δυνατότητα προσθήκης και συμπληρωματικών, έτσι ώστε ο ασφαλισμένος να διαμορφώνει το πρόγραμμα με βάση τις μοναδικές του ανάγκες.

Αναλυτικά:

Πυρκαγιά-Κεραυνός, Ευρεία έκρηξη, Πυρκαγιά από δάσος, Ζημιές από καπνό, Πτώση αεροσκαφών, Πρόσκρουση οχημάτων, Ζημιές από πτώση δένδρων & στύλων, Ζημιές κατά την πυρόσβεση, Αποκομιδή συντριμμάτων, Τρομοκρατικές ενέργειες, Πολιτικές ταραχές, Στάσεις, Απεργίες, Οχλαγωγίες, Κακόβουλες ενέργειες, Αστική ευθύνη έναντι τρίτων  από φωτιά και έκρηξη, Θραύση κρυστάλλων, Βραχυκύκλωμα, Ζημιές στο κτίριο από προσπάθεια κλοπής, Πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, χαλάζι, παγετός, βάρος χιονιού, Διάρρηξη σωληνώσεων ύδρευσης/θέρμανσης/κλιματισμού/αποχέτευσης, Αξία καινούργιου, Έξοδα μεταφοράς/αποθήκευσης/επανεγκατάστασης περιεχομένου, Έξοδα αποτροπής ή περιορισμού ζημιάς, Ίδιες ζημιές στο λέβητα κεντρικής θέρμανσης, Έξοδα απώλειας εγγράφων, Έξοδα ζημιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, Έξοδα αντικατάστασης κλειδαριάς, Όρος πρόνοιας, Κλοπή περιεχομένου μετά από διάρρηξη/αναρρίχηση, Σεισμός.

Ασφάλιστρο ετήσιο ολικό 1,42%ο

Horizon Gold Class

To πληρέστερο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας για πελάτες που δεν διαπραγματεύονται την προστασία του σπιτιού τους, με περισσότερες από 35 καλύψεις και εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

Αναλυτικά:

Πυρκαγιά-Κεραυνός, Ευρεία έκρηξη, Πυρκαγιά από δάσος, Ζημιές από καπνό, Πτώση αεροσκαφών, Πρόσκρουση οχημάτων, Ζημιές από πτώση δένδρων & στύλων, Ζημιές κατά την πυρόσβεση, Αποκομιδή συντριμμάτων, Τρομοκρατικές ενέργειες, Πολιτικές ταραχές, Στάσεις, Απεργίες, Οχλαγωγίες, Κακόβουλες ενέργειες, Αστική ευθύνη έναντι τρίτων  από φωτιά και έκρηξη, Θραύση κρυστάλλων, Βραχυκύκλωμα, Ζημιές στο κτίριο από προσπάθεια κλοπής, Πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, χαλάζι, παγετός, βάρος χιονιού, Διάρρηξη σωληνώσεων ύδρευσης/θέρμανσης/κλιματισμού/αποχέτευσης, Αξία καινούργιου, Έξοδα μεταφοράς/αποθήκευσης/επανεγκατάστασης περιεχομένου, Έξοδα αποτροπής ή περιορισμού ζημιάς, Ίδιες ζημιές στο λέβητα κεντρικής θέρμανσης, Έξοδα απώλειας εγγράφων, Έξοδα ζημιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, Έξοδα αντικατάστασης κλειδαριάς, Όρος πρόνοιας, Κλοπή περιεχομένου μετά από διάρρηξη/αναρρίχηση, Επαγγελματικές αμοιβές μηχανικών/ αρχιτεκτόνων και Έξοδα δημοσίων αρχών, Ζημιές στον ηλιακό θερμοσίφωνα, Αστική ευθύνη οικογενειάρχη, Αστική ευθύνη μισθωτή προς τον ιδιοκτήτη συνεπεία πυρκαγιάς ή έκρηξης, Έξοδα ζημιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, Έξοδα διερευνητικών εργασιών, Ενοίκιο προσωρινού χώρου στέγασης, Καθίζηση/κατολίσθηση, Σεισμός.

Ασφάλιστρο ετήσιο ολικό 1,7%ο

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας σε Α’ Κίνδυνο

Απευθύνεται σε μόνιμες κατοικίες, διαμερίσματα ή μονοκατοικίες σε όλη την Ελληνική επικράτεια έως 120τμ. χωρίς ηλικιακό περιορισμό ή περιορισμό στο είδος κατασκευής.

✓ Πυρκαγιά-Κεραυνός
✓ Πυρκαγιά από δάσος
✓ Ζημιές από καπνό
✓ Ευρεία έκρηξη
✓ Πτώση αεροσκαφών
✓ Πρόσκρουση οχημάτων
✓ Ζημίες στο κτίριο από κλοπή έως €1.000
✓ Απεργίες, στάσεις, πολιτικές ταραχές
✓ τρομοκρατικές ενέργειες
✓ Ζημιές κατά την πυρόσβεση
✓ Κλοπή Περιεχομένου

 

BLUE SILVER GOLD
ΟΙΚΟΔΟΜΗ 20.000€ 40.000€ 60.000€
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 5.000€ 7.500€ 10.000€
ΕΤΗΣΙΑ ΟΛΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ 40€ 65€ 85€

 

Τα Κύρια πλεονεκτήματα των προγραμμάτων είναι:

  • Ένα ξεκάθαρο και κατανοητό συμβόλαιο χωρίς ψιλά γράμματα
  • Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος τους
  • Η ουσιαστική προστασία της περιουσίας με σύγχρονες καλύψεις
  • Η αποζημίωση σε αξία καινούργιου
  • Η προστασία υπασφάλισης
  • Άμεση εξυπηρέτηση με απλές και σύντομες διαδικασίες
  • Νέους, αναμορφωμένους όρους ώστε το Ασφαλιστήριο να αποτελεί πλέον έναν εύχρηστο οδηγό που θα βοηθήσει τον ασφαλισμένο να χρησιμοποιήσει πιο εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Κοινό στοιχείο των νέων προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας της ΟΡΙΖΩΝ  Ασφαλιστικής, είναι η ευελιξία τους και η δυνατότητα προσαρμογής τους στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή την αναλυτική παρουσίαση των νέων προγραμμάτων επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης συνεργατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 3227932.

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

οριζον3

 

Επιπλέον, η εταιρεία δημιούργησε το Business Tailor και το Business Plus, δύο νέα προγράμματα για την ολοκληρωμένη ασφάλιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Κατανοώντας τις δυσκολίες της σημερινής εποχής, η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δίνει στον Έλληνα επιχειρηματία τη δυνατότητα, σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο, να χτίσει ένα προϊόν βάσει των απαιτήσεών του και των οικονομικών του δυνατοτήτων.

  • Το Business Tailor, παρέχεται σε τέσσερα επίπεδα κάλυψης, όπου κάθε πακέτο περιλαμβάνει τις καλύψεις του αμέσως προηγούμενου και επιπλέον τις δικές του, προσφέροντας πλήρη προστασία των περιουσιακών  στοιχείων  της επαγγελματικής στέγης και διασφαλίζοντας τα εισοδήματα  και την επένδυση του επιχειρηματία. Το βασικότερο πλεονέκτημα του Business Tailor είναι η ευελιξία του καθώς ο πελάτης μπορεί να ‘ράψει το δικό του κοστούμι’ επιλέγοντας  με βάση τις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες ανάμεσα σε 4 επίπεδα κάλυψης και με ασφάλιστρα εξαιρετικά ανταγωνιστικά.
  • Το δεύτερο πρόγραμμα της νέας σειράς που λανσάρει η εταιρία το Business + , απευθύνεται σε επιχειρηματίες που δεν διαπραγματεύονται ούτε στιγμή την απόλυτη εξασφάλιση της επιχείρησης τους. Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα με 35 βασικές καλύψεις και δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών και ασφάλιστρα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή την αναλυτική παρουσίαση των νέων προγραμμάτων επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης συνεργατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 3227932.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ 2017 ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ

Ο νέος κανονισμός της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, είναι εξαιρετικά πλούσιος για όλους τους κλάδους ασφάλισης παρέχει σημαντικά νέα κίνητρα και δημιουργεί ικανές πρόσθετες προϋποθέσεις για τη διατήρηση και ανάπτυξη ισχυρών χαρτοφυλακίων.

Τα βασικά του σημεία προβλέπουν:

  • Νέο Bonus Αύξησης Παραγωγής λοιπών κλάδων (Περιουσίας, Αστικής Ευθύνης, Γενικών Ατυχημάτων, Σκαφών Αναψυχής κλπ.), που προβλέπει Bonus από 1% έως 2% ενώ σε περίπτωση που η διάρθρωση του χαρτοφυλακίου είναι 75% κλάδος περιουσίας και 25% λοιποί κλάδοι το Bonus Αυξάνεται σε 2% έως 3%.
  • Νέο Bonus αύξησης παραγωγής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που προβλέπει ότι σε περίπτωση που ο συνεργάτης πραγματοποιήσει μέσα στο χρόνο 75 νέα συμβόλαια κερδίζει ένα Tablet.
  • Bonus Αύξησης Παραγωγής Κλάδου Αυτοκινήτου από 2% έως 3%
  • Bonus Καλού Δείκτη Ζημιών Κλάδου Αυτοκινήτου από 1% έως 4%.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή το νέο τιμολόγιο πατήστε στο παρακάτω link :

https://www.orizonins.gr/news/53/

και για τον νέο κανονισμό πωλήσεων πατήστε στο παρακάτω link :

https://www.orizonins.gr/news/52/

ή μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα υποστήριξης συνεργατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 3227932.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *