Skip to content

Ορίζων Ασφαλιστική: Πρόγραμμα Blue – Νέα προσιτή ασφαλιστική λύση για την κατοικία

Μια οικονομικά προσιτή λύση για την ασφάλιση κατοικίας δίνει στους καταναλωτές η Ορίζων Ασφαλιστική μέσω του προγράμματος BLUE.

Το πρόγραμμα προστατεύει την οικοδομή και το περιεχόμενο από βασικούς κινδύνους, με αποζημίωση σε αξία αντικατάστασης καινούργιου.

Ειδικότερα, προσφέρει κάλυψη έως 5% επί του ασφαλιζομένου κεφαλαίου με ανώτατο όριο 2.000€ ανά γεγονός και ετησίως, σε ζημίες από πυρκαγιά, ζημίες κατά την πυρόσβεση, ζημίες από σεισμό, από πτώση αεροσκαφών, από στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες, πολιτικές ταραχές, από κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες αλλά και από καιρικά φαινόμενα όπως θύελλα, καταιγίδα, πλημμύρα, χιόνι, βάρος χιονιού, παγετός, χαλάζι.

Παράλληλα, καλύπτει διάρρηξη σωληνώσεων ηλικίας 25 ετών, με την κάλυψη για αποχετεύσεις να παρέχεται μέχρι του ποσού των 5.000€ ανά γεγονός και ετησίως για αποχευτεύσεις μέχρι 15 ετών.

Αλλά και για περιπτώσεις ζημιών στην οικοδομή συνεπεία κλοπής (έως 1.200€ ανά γεγονός και ετησίως), πυρκαγιάς από δάσος, ζημιών πυρός εκ πτώσεως κεραυνού, πτώσης δένδρων, κλαδιών, στύλων (έως 1.000€ ανά γεγονός και ετησίως), βραχυκυκλώματος με εστία φωτιάς σε Α’ κίνδυνο (έως 1.500€ ανά γεγονός και ετησίως), έκρηξης από κάθε αιτία, πρόσκρουσης οχήματος, ζημιών από καπνό, αποκομιδής συντριμμάτων (έως 5% επί του ασφαλιζομένου κεφαλαίου με ανώτατο όριο 5.000€ ανά γεγονός και ετησίως).

Είναι σημαντικό ότι καλύπτει σε αξία αποκατάστασης καινούργιου για οικοδομές ηλικίας έως 25 έτη αλλά και τη δόση στεγαστικού δανείου σε περίπτωση ολικής καταστροφής της κατοικίας συνεπεία καλυπτομένου κινδύνου (έως 500€ ανά μήνα και για διάστημα 6 μηνών).

Το πρόγραμμα προσφέρεται από την εταιρεία σε κύριες και δευτερεύουσες κατοικίες (π.χ. εξοχικές), υπό την προϋπόθεση να αφορά κατοικία που θα έχει μπετόν αρμέ, τουβλόκτιστους ή λιθόκτιστους εξωτερικούς τοίχους, θα έχει για στέγη διακοσμητικά κεραμίδια ή κεραμίδια σε ξύλινο σκελετό ή ταράτσα από μπετόν αρμέ και θα έχει κατασκευαστεί μετά το 1960.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *