Skip to content

Νεαρός Ουκρανός πρόσφυγας κέρδισε 500.000 ευρώ σε «ξυστό»/ Η BioNTech αντιμέτωπη με την πρώτη αγωγή για τις φερόμενες παρενέργειες του εμβολίου της κατά της covid/ Κατάρρευση γεννήσεων: Η Ιταλία αντιμετωπίζει έναν «δημογραφικό χειμώνα»

Νεαρός Ουκρανός πρόσφυγας κέρδισε 500.000 ευρώ σε «ξυστό» στο Βέλγιο

Υπερτυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ένας νεαρός πρόσφυγας από την Ουκρανία, ο οποίος κέρδισε 500.000 ευρώ στο «ξυστό», στο Βέλγιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γερμανία: Η BioNTech αντιμέτωπη με την πρώτη αγωγή για τις φερόμενες παρενέργειες του εμβολίου της κατά της covid

Έχουν εμβολιαστεί κατά της covid, ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια τους προκάλεσαν σοβαρές παρενέργειες και ζητούν αποζημίωση: σήμερα ξεκινά στη Γερμανία η πρώτη δίκη εναντίον της BioNTech, του γερμανικού εργαστηρίου το οποίο ανέπτυξε μαζί με τη Pfizer ένα από τα εμβόλια κατά της covid-19.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κατάρρευση γεννήσεων: Η Ιταλία αντιμετωπίζει έναν «δημογραφικό χειμώνα»

«Οι γυναίκες που επιθυμούν παιδιά αποφασίζουν να μην μείνουν έγκυες επειδή η κοινωνική οργάνωση εδώ δεν είναι καλή για τις γυναίκες που έχουν παιδιά», λέει η  η Δρ Μαρία Τερέζα Γκερβάσι, διευθύντρια της μαιευτικής μονάδας της ιατρικής του πανεπιστημίου της Πάντοβα. «Οι γυναίκες πρέπει να είναι πρώτα οι φροντιστές των παιδιών τους – χωρίς βοήθεια από την κυβέρνηση. Περιμένουν λοιπόν. Περιμένουν μέχρι να είναι αργά».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *