Skip to content

Εθνική Ασφαλιστική: Νέο σύγχρονο portal πελατών “MyEthniki”

Η Εθνική Ασφαλιστική εγκαινιάζει το νέο σύγχρονο portal πελατών της με την ονομασία, MyEthniki.

Μέσα από τη νέα αυτή πρωτοποριακή υπηρεσία, διαθέσιμη online στο my.ethniki-asfalistiki.gr, όλοι οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, έχουν ανά πάσα στιγμή, μέσα από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή, άμεση πρόσβαση στα στοιχεία των συμβολαίων, καθώς και μια σειρά από χρήσιμες λειτουργικότητες!

Συγκεκριμένα μέσω του MyEthniki οι ασφαλισμένοι μπορούν να δουν τις καλύψεις των συμβολαίων τους, τις πληροφορίες των καλυπτόμενων μελών, να «κατεβάσουν» τα έντυπά τους, να τα αποθηκεύσουν ηλεκτρονικά, να ενημερωθούν για τις εκκρεμότητες πληρωμής ασφαλίστρων και να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους online. Επιπλέον, μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για το πού να απευθυνθούν σε περίπτωση ατυχήματος, ζημιάς ή νοσηλείας, καθώς και για την εξυπηρέτηση των συμβολαίων τους.

Στο νέο portal MyEthniki, το οποίο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στους ασφαλισμένους γρήγορη εικόνα των συμβολαίων τους, προστίθενται τώρα ακόμα περισσότερες εφαρμογές.

Ενεργοποιώντας την νέα υπηρεσία e-policy, που ενσωματώνεται στο MyEthniki, δίνεται η δυνατότητα λήψης των ειδοποιητηρίων πληρωμής μέσω e-mail, αλλά και όσων εντύπων είναι διαθέσιμα στο MyEthniki.

Επιπρόσθετα, μέσα από το portal MyEthniki δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης με την εύχρηστη υπηρεσία eClaims, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα online υποβολής εξωνοσοκομειακών αποζημιώσεων από τους ασφαλισμένους με ομαδικό ασφαλιστήριο 24 ώρες το 24ωρο.

Το νέο portal πελατών είναι εύχρηστο και έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες τους, ώστε να έχουν όλη την εικόνα των συμβολαίων τους συγκεντρωμένη και προσβάσιμη από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο νέο portal MyEthniki πατώντας εδώ:

https://my.ethniki-asfalistiki.gr

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *