Skip to content

Κερδοφορία για το insurancemarket – χορήγηση στους εργαζόμενους ενός επιπλέον μηνιαίου μισθού

Ο Απρίλιος κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για το insurancemarket και τους εργαζομένους του, αφού κάθε ένας τους έλαβε έκτακτη οικονομική χορήγηση ενός επιπλέον μηνιαίου μισθού, ως επιβράβευση για την πρωτοφανή κερδοφορία που σημείωσε η εταιρεία την προηγούμενη χρονιά.

Η κίνηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη φιλοσοφία της εταιρείας να επενδύει πρώτα απ’ όλα στους ανθρώπους της και μετέπειτα σε όλα τα υπόλοιπα, αφού γνωρίζει ότι το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας της οφείλεται σε εκείνους.

Ο Μανώλης Μαρσέλλος, CEO της εταιρείας σημειώνει: “Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για την κίνηση αυτή. Επιτυχία για εμένα δεν είναι τόσο οι αριθμοί, όσο το να μπορούμε να κάνουμε αυτούς τους αριθμούς πράξη ανταποδοτικότητας και ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους ανθρώπους μας. Εύχομαι οι χρονιές που ακολουθούν να είναι πάντα τόσο επιτυχημένες, ώστε να δημιουργούνται συνεχώς ευκαιρίες για παρόμοιες κινήσεις. Γνωρίζοντας καλά την κουλτούρα και τις ικανότητες των ανθρώπων που απαρτίζουν το insurancemarket, είμαι βέβαιος ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για 12η συνεχόμενη χρονιά, το insurancemarket καταγράφει διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης τόσο σε αριθμό πελατών, όσο και σε παραγωγή ξεπερνώντας, το 2023, τα €50.000.000, με όλα τα ποιοτικά στοιχεία να ακολουθούν θετική τροχιά. Αυτό έρχεται να προστεθεί στο γεγονός ότι η πλατφόρμα παραμένει ο κυρίαρχος προορισμός στην online σύγκριση και αγορά υπηρεσιών ασφάλισης, καθώς το 2023 ξεπέρασε τις 6.000.000 επισκέψεις και εκδόθηκαν περισσότερα από 550.000 ασφαλιστικά συμβόλαια.

Το insurancemarket, ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, παραμένει πιστός στη δέσμευση για τη στήριξη και την ανάπτυξη του προσωπικού του, αλλά και τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου η επιτυχία αναγνωρίζεται και ανταμείβεται.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *