Skip to content

HDI: Αποχωρεί ο Ν. Βαγιακάκος – Στη θέση του ο Κ. Σεμερτζόγλου της Groupama

Με την κάτωθι λιτή ανακοίνωση ο Νότης Βαγιακάκος, Γενικός Διευθυντής της HDI Global SE, Hellas κι ένα από τα πιο καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη της αγοράς καλωσορίζει την ένταξη του Κ. Σεμερτζόγλου, μέχρι πρότινος Διευθυντή Εμπορικής Διεύθυνσης και Εξυπηρέτησης Πελατών της Groupama, ανακοινώνοντας παράλληλα την αποχώρησή του από την HDI στο τέλος του 2023:

“Η HDI Global SE Hellas καλωσορίζει στο στελεχιακό δυναμικό της τον κ. Κωνσταντίνο Σεμερτζόγλου

Είμαι στην ευχαρίστηση θέση να ενημερώσω υπεύθυνα την αγορά ότι η εταιρεία μας καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας του Senior Management της HDI Global SE, Hellas, από τις αρχές Απριλίου 2023, τον κ. Κωνσταντίνο Σεμερτζόγλου, διακεκριμένο στέλεχος της αγοράς μας.

Ο Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου

Θα συνεργαστούμε στενά με τον Κωνσταντίνο ώστε, υπό την προϋπόθεση των σχετικών κανονιστικών εγκρίσεων, εν ευθέτω χρόνο, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023 όπως υπολογίζουμε, να αναλάβει την Νόμιμη Εκπροσώπηση και Γενική Διεύθυνση του Ελληνικού Υποκαταστήματος της εταιρείας.

Θα παραμείνω δίπλα στον Κωνσταντίνο μέχρι το τέλος του 2023, προκειμένου να εξασφαλίσουμε, από κοινού, την ομαλή μετάβαση της διοίκησης του Ελληνικού Υποκαταστήματος στη νέα εποχή.

Για την HDI Global SE, Hellas

Νότης Βαγιακάκος

Νόμιμος Εκπρόσωπος και Γενικός Διευθυντής”

(Στην κεντρική φωτογραφία ο Νότης Βαγιακάκος, Γενικός Διευθυντής της HDI Global SE, Hellas)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *