Skip to content

Εθνική Ασφαλιστική: Ξεκίνησε η εργασία από το σπίτι

Επιστολή προς τους εργαζομένους της Εθνικής Ασφαλιστικής έστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Σταύρος Κωνσταντάς, με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας και τις προσπάθειες που γίνονται για να ανακοπεί αυτή τόσο από τους δημόσιους φορείς όσο και εντός της Εθνικής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς

“Πρωταρχικό μέλημα όλων μας στην Εθνική Ασφαλιστική, είναι η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων μας, των συνεργατών και των ασφαλισμένων μας και των οικογενειών τους”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντάς, ενώ καλεί όλους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, αλλά να μην εφησυχάσουν κιόλας.

Γι’ αυτό το λόγο όλοι οι εργαζόμενοι που είναι σε θέση να εργαστούν από το σπίτι έχουν ήδη ξεκινήσει να το κάνουν, ενώ ζήτησε να παροτρύνουν και τους πελάτες της Εθνικής να επικοινωνούν για την οποιαδήποτε ανάγκη τους μέσω τηλεφώνου και όχι με φυσική παρουσία στα γραφεία της εταιρείας.

Κάλεσε όλους να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και διαβεβαίωσε πως η Εθνική θα είναι στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία όπως ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *