Skip to content

Ανακούφιση από τον χρόνιο πόνο/ Πότε η χρήση των social media βελτιώνει την υγεία/ Μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα: Τι μπορεί να αλλάξει

Ανακούφιση από τον χρόνιο πόνο βρήκαν 208 ασθενείς στο νεοσύστατο Ιατρείο Πόνου του Παπαγεωργίου

Από τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε ξεκίνησε η λειτουργία του εξειδικευμένου Ιατρείου, τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, καθώς ασθενείς που ταλαιπωρούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα από πόνο έχουν πλέον καλύτερη ποιότητα ζωής. Το Ιατρείο έχουν επισκεφθεί 208 ασθενείς και όσο οι πολίτες ενημερώνονται για την ύπαρξή του, όλο και περισσότεροι αναζητούν τις υπηρεσίες του παρέχει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σε ποιες περιπτώσεις η χρήση των social media βελτιώνει την υγεία – Συμβουλές

Nέα έρευνα του Swansea University δείχνει οτι η μείωση χρήσης των social media κατά 15 λεπτά την ημέρα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υγεία και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και να μειώσει τα επίπεδα μοναξιάς και κατάθλιψης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα: Τι μπορεί να αλλάξει. Το παράδειγμα των μεταμοσχεύσεων νεφρού

Την Τρίτη 7 Μαρτίου υποβλήθηκε στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας για τις μεταμοσχεύσεις. Το περιεχόμενό του έχει διάφορα χρήσιμα χαρακτηριστικά και επιδιώξεις. Ιδιαίτερα, τονίζει την ανάγκη να αυξηθούν οι αριθμοί των επιτυχών μεταμοσχεύσεων, επισημαίνει την ανάπτυξη του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και υπογραμμίζει την αναγκαιότητα των Συντονιστών Μεταμοσχεύσεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *