Το Χρυσό Κύπελλο σήκωσε στο 11ο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τα media, στο βάθρο των επίσημων αγώνων της ΕΦΟΕπΑ, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2026, η δημοσιογράφος του ασφαλιστικού τύπου Ελενα Ερμείδου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αθλούμενων Εργαζομένων στα ΜΜΕ και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.
Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 40 τω αριθμώ επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, χωρισμένοι σε κατηγορίες ανεξαρτήτων ανδρών, ανεξαρτήτων γυναικών και νυν και πρώην αθλητών.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν ο παλαίμαχος φωτογράφος Αριστοτέλης Σαρρηκώστας. Ο άνθρωπος που έγινε θρύλος ως ο φωτορεπόρτερ του Πολυτεχνείου και στην πλούσια καριέρα του κατέγραψε τις σημαντικότερες στιγμές της μεταπολίτευσης, ήρθε πρώτη φορά στο τουρνουά από την έναρξη μέχρι την λήξη του.
Η οικοδέσποινα Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είχε και φέτος συνεργασία για το τουρνουά με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αθλούμενων Εργαζομένων στα ΜΜΕ και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Συνεργασία, που απέφερε ένα πολύ ενθαρρυντικό αποτέλεσμα, ικανοποιώντας όλους τους αθλούμενους.
Η σημερινή ήταν η τελευταία διοργάνωση επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο ΣΕΦ πριν από τις εργασίες για την αναμόρφωση του σταδίου, που υποχρεώνουν και το άθλημα ν’ αφήσει την αίθουσα… Με συνολικά 10 συναντήσεις αγώνων στο ΣΕΦ το πρωτάθλημα Τύπου ταυτίστηκε με το φαληρικό στάδιο και η ευχή όλων ήταν να φιλοξενηθεί ξανά κάποια στιγμή το event στον καταπληκτικό αυτό χώρο!




No comment yet, add your voice below!