Skip to content

Το Δημοφιλέστερο video στην Ασφαλιστική Αγορά μέχρι σήμερα

Πριν από λίγες ημέρες, στις 11 Νοεμβρίου, το Underwriter.gr γιόρτασε ταυτόχρονα με την 3η του επέτειο την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης. 

Του Νίκου Ξυδά

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, δημοσιεύσαμε ένα video που αναδεικνύει την Αξία της Ασφάλισης ως εργαλείο για την ανάπτυξη και την ευημερία του ανθρώπου, με τρόπο κατανοητό και προσιτό σε όλα τα ακροατήρια.

Εξηγήσαμε, ότι η Ασφάλιση είναι πράγματι ένα εργαλείο που επινόησε ο άνθρωπος για να μπορέσει να νικήσει τους κινδύνους του αβέβαιου μέλλοντος, και να προχωρήσει μπροστά.

Πρόκειται επί της ουσίας για μια εφεύρεση που βασίζεται στην ιδέα του επιμερισμού του ρίσκου, ή όπως είπαμε στο video “Όταν είσαι μόνος σου, ο κίνδυνος είναι ανίκητος. Όταν είμαστε πολλοί, είναι ασήμαντος”.

Το video με τίτλο “Ασφάλιση: Μια από τις Μεγαλύτερες Εφευρέσεις του Ανθρώπου” σημείωσε πρωτόγνωρη επιτυχία!

Στο τηλεφωνικό κέντρο του Underwriter.gr δεχτήκαμε εκατοντάδες ευχαριστήρια τηλεφωνήματα Διαμεσολαβητών, και όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει όσοι έχετε δραστηριότητα στα Social Media, πρόκειται για το video με τις περισσότερες κοινοποιήσεις και προβολές στην Ασφαλιστική Αγορά:

  • Συνολικά προβλήθηκε 80.000 φορές (Facebook + Youtube)
  • 650 Διαμεσολαβητές και Πελάτες κοινοποίησαν το video στο Facebook για να το μοιραστούν με Πελάτες και Συναδέλφους
  • Συγκέντρωσε περισσότερα από 800 likes

Οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται, και όπως είχαμε πει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Underwriter.gr,

Τίποτα δεν μπορεί να έχει αξία αν δεν έχει χρησιμότητα. Αποστολή του κλαδικού τύπου είναι να παράγει έργο, με απτά, μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως πράττουν κάθε μέρα τα «παραγωγικά» μέρη της ασφαλιστικής αγοράς: οι διαμεσολαβητές και οι εταιρείες.

3 Χρόνια Underwriter.gr, 3 χρόνια ουσιαστικής εξωστρέφειας για την αγορά.

 

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *