Skip to content

Ταχύτατες και εντυπωσιακές εξελίξεις στην Tzortzis S.A.

Ταχύτατες και εντυπωσιακές εξελίξεις στην Μεσιτική Εταιρία TZORTZIS S.A. Η Εταιρία REAL Insurance Brokers S.A. , μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, η οποία λειτούργησε ως ανεξάρτητη Εταιρία Μεσιτείας Ασφαλίσεων από το 2011, ανακοίνωσε πρόσφατα την μεταβολή της επωνυμίας της εταιρείας σε «BROKERS LINK INSURANCE BROKERS SA» και το διακριτικό τίτλο «BROKERS LINK» με αντίστοιχη τροποποίηση του Καταστατικού της.

Ο κος Ιωάννης Τζώρτζης, Πρόεδρος και CEO της Εταιρίας,

Ωστόσο οι ταχύτατες εξελίξεις και η εντυπωσιακή αύξηση όλων των αριθμοδεικτών και της παραγωγής, οδήγησαν την Εταιρία σε λήψη ιδιαίτερα σημαντικών στρατηγικών αποφάσεων, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

Αλλαγή κτιρίου. Η νέα διεύθυνση των γραφείων της Εταιρίας είναι η Συγγρού 226, 1ος όροφος, το νέο e-mail της Εταιρίας είναι : [email protected] , ενώ όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν ως έχουν.

Διεύρυνση Στρατηγικών επιλογών. Έμφαση πλέον δίδεται στην ανάπτυξη και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών ανεξαρτήτως Κλάδου η Προϊόντος. Έτσι, εκτός από τον Κλάδο και τα Προϊόντα Αστικής Ευθύνης προς Τρίτους, ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στους Κλάδους Ζωής, Υγείας, Περιουσίας καθώς επίσης και στα Επενδυτικά προϊόντα.

Αλλαγή Επωνυμίας. Πλέον, η οριστική επωνυμία της Εταιρίας είναι TZORTZiS S.A. και στο χαρτοφυλάκιό της εντάσσονται προϊόντα και πελατολόγια που δημιουργήθηκαν τόσο από την REAL S.A. όσο και από την BROKERS LINK S.A. Βασικό κριτήριο των στρατηγικών επιλογών, η έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, το αποκεντρωμένο κόστος και η οικονομία σε ασφάλιστρα για λογαριασμό των πελατών.

Όπως δήλωσε ο κος Ιωάννης Τζώρτζης, ο οποίος παραμένει Πρόεδρος και CEO της Εταιρίας, “Η Εταιρία TZORTZiS S.A. θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με έμφαση στη Διαχείριση Κινδύνων για λογαριασμό των πελατών της και στρατηγικό προσανατολισμό την ανάπτυξη των Κλάδων Ζωής, Υγείας, Περιουσίας, Συντάξεων και Επενδύσεων”.

Έτσι, μετά την πλήρη αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της Εταιρίας το 2017, με τη δημιουργία της Ακαδημίας Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης, της δημιουργίας οργανωμένης διεύθυνσης Marketing και τη δημιουργία του Τομέα Μεγάλων Πελατών, με την μεταβολή της επωνυμίας οριοθετείται ένα νέο ξεκίνημα που βρίσκει την Εταιρία οργανωμένη, με ισχυρή οικονομική βάση, ένα μεγάλο πελατολόγιο, αξιόλογα στελέχη και μια νέα αναπτυξιακή στρατηγική που δίνει έμφαση στο σύνολο των χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών προϊόντων με βάση τις λύσεις που ζητούν οι πελάτες της.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί διεξοδικά η νέα αναπτυξιακή στρατηγική της Εταιρίας TZORTZiS S.A. και οι υψηλοί στόχοι της στην Ελληνική αγορά, με την ευκαιρία των επίσημων εγκαινίων των νέων γραφείων της Εταιρίας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *