Skip to content

Οριστική και με αυτοδυναμία η επικράτηση Γ. Χατζηθεοδοσίου στο ΕΕΑ

Πριν απο περίπου μια ώρα οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, εκεί όπου η “κάλπη” ανέδειξε καθαρό νικητή τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου – αποτέλεσμα που πολλοί μπορεί να προεξοφλούσαν αλλά που έχει επιπλέον αξία αν υπολογιστεί και το ποσοστό των ψήφων:  1 στα 2 που πήγαν να ψηφίσουν “έδωσαν τα εύσημα” στον Συνδυασμό “το Επιμελητήριό μας” που επικράτησε με ποσστό αυτοδυναμίας 55%.

Αυτό αναλογεί σε 28 από τις 51 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου – για να δούμε ποιοί θα “καθήσουν” στις θέσεις αυτές θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης, που θα ξεκινήσουν αύριο και θα ολοκληρωθούν πιθανότατα μεθαύριο.

Συνολικά συμμετείχαν στην ψηφοφορία 5500 άτομα εκ των οποίων τα 2800 ήταν από τον κλάδο των “Υπηρεσιών” και 2700 από τον κλάδο των “Επαγγελμάτων” (τα ψηφοδέλτια ήταν χωρισμένα σε δύο κατηγορίες και ο κάθε ψηφοφόρος ελάμβανε αυτό στο οποίο ανήκε).

Στα ψηφοδέλτια των Υπηρεσιών, το 64% των ψήφων πήγε στον Συνδυασμό του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και αυτό σημαίνει ότι τον στήριξε φυσικά ο ασφαλιστικός κλάδος – ανταπέδωσε τη στήριξη, θα ήταν το σωστό μιας και είναι γνωστό ότι ο κ. Χατζηθεοδοσίου δεν ξέχασε στιγμή την αγορά του, αλλά στάθηκε και δούλεψε για τον κλάδο σε κάθε δυνατή ευκαιρία.

Μόλις οριστικοποιηθούν τα ονόματα των “51”, θα ακολουθήσει ψηφοφορία μεταξύ τους προκειμένου να εκλεγεί μια Διοικητική Επιτροπή η οποία θα είναι αυτή που θα ‘τρέχει’ τις καθημερινές δραστηριότητες του Επιμελητηρίου.

Αναμένουμε λοιπόν τα ονόματα των μελών του ΔΣ μιας και για τις θέσεις αυτές έχουν βάλει, μεταξύ άλλων, υποψηφιότητα και περίπου 100 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

1 Comment

  1. Avatar

    χαιρετίζω την επανεκλογή του κ, Χ’θεοδοσίου στη θέση του προέδρου ΕΕΑ και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *